Afhaalautomaat – Apotheek Schoepp Mosae Forum – Maastricht

Apotheek Schoepp Mosae Forum

Apotheek Schoepp Mosae Forum

Apotheek Schoepp Mosae Forum is een dynamische apotheek in Medisch Centrum Mosae Forum. Het team van assistentes levert medicatie en advies voor onze vaste patiënten, tijdelijke patiënten (bijv. studenten), alsmede voor passanten uit binnen- en buitenland.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Wij hebben een wachtnummersysteem, om het afhalen van uw recept of zelfzorgmiddel prettiger te laten verlopen. Indien u medicatie komt halen die u chronisch, dus doorlopend, gebruikt, kunt u dit bij voorkeur 2 dagen na het aanvragen van het recept bij uw huisarts afhalen. Dan is meestal alles compleet. Spoedeisende medicatie kunt u uiteraard altijd direct komen halen.

Afhaalautomaat

Pharmaself24 – 24/7 geneesmiddelenkluis

Wilt u uw herhaalmedicatie ophalen zonder in de rij te moeten staan of op een tijdstip dat voor u goed uitkomt? Maak dan gebruik van onze Pharmaself24. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie ophalen. Dus ook buiten openingstijden en in het weekend.

 

Hoe werkt het?

Vraag uw medicatie aan. Zodra de medicijnen klaar zijn, leggen wij deze in onze 24-uursautomaat en krijgt u automatisch een sms of e-mail met een unieke pincode. Deze code toetst u in op het scherm van de automaat, waarna de bestelling wordt uitgegeven. Ook kunt u een ander uw medicatie laten ophalen, door de unieke code door te geven aan bijvoorbeeld uw partner of mantelzorger.

▪ Druk op de knop ‘Afhalen medicatie’
▪ Toets de 6-cijferige afhaalcode in die u per sms of e-mail heeft ontvangen
▪ Toets uw geboortedag en maand in
▪ Indien nodig kunt u snel, veilig en contactloos betalen
▪ Duw de uitgifteklep naar achteren en haal uw medicatie eruit
Betalingen

Moet u nog iets betalen? U kunt direct afrekenen met pin.

 

Zelfzorg medicatie

Het is ook mogelijk om zelfzorgmiddelen op te halen uit de automaat (indien vooraf besteld).

 

Let op! Niet alle medicatie en zelfzorgmiddelen kunnen worden uitgegeven door de 24- uursautomaat. Twijfelt u of uw aanvraag in aanmerking komt voor de automaat? Laat u dan vooraf informeren door een van onze collega’s.
De geneesmiddelenkluis is niet geschikt voor koelkast artikelen

 

Inschrijven

Wilt u uw medicatie ophalen via de afhaalautomaat? Schrijf u zich dan nu in via deze link.